Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Protest

Op zoek naar slippers van het Nederlandse topmerk Protest? Dan kunt u hier kiezen uit een ruim assortiment. Het merk staat bekend om haar wintersport en surfkleding, maar het heeft ook een stijlvol assortiment slippers. De hoge kwaliteit materialen en het sportieve comfort merkt u ook direct wanneer u voor Protest kiest, dus ervaar de volgende warme dagen het gevoel van de comfortabele Protest slippers zelf, en bestel ze vandaag nog!

Protest slippers heren

In het assortiment slippers van Protest kunt u verschillende heren modellen vinden. Zowel qua maat, als stijl en kleuren is er veel keuze - zo kan elke man een nieuw paar slippers naar wens vinden. Door de hoge kwaliteit kiest u altijd voor slippers die comfortabel zitten en waar u lang van zult genieten. Welke worden het voor u?

Protest slippers dames

Ook voor de dames is er uiteraard een ruim assortiment slippers beschikbaar van het topmerk Protest. De populariteit zit hem vooral in de combinatie van comfort en stijl, waardoor u altijd kiest voor slippers die u met plezier aantrekt. Dus wilt u er goed uitzien op de warme zomerdagen? En tegelijkertijd geen last van uw voeten krijgen? Ontdek dan de dames slippers van het sportieve Protest.