Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Ilse Jacobsen slippers

Ilse Jacobsen slippersHet Deense merk Ilse Jacobsen bestaat al sinds 1993 en kenmerkt zich door het produceren van hippe uiteenlopende producten waaronder slippers. Deze producten worden ontworpen in het idyllische Deense stadje Hornbaek. Deze stad staat bekend om zijn relaxte atmosfeer en mooie stranden en dit is de plek om creatieve inspiratie op de kunnen doen en te verwerken in de ontwerpen. Waar Ilse Jacobsen nog meer bekend om staat zijn de trendy designs gecombineerd met verschillende kleuren. Dit alles wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van de producten. Ontdek de slippers op Slippers.nl.

Ilse Jacobsen teenslippers

Ilse Jacobsen heeft een breed assortiment aan teenslippers. Met de kleurrijke slippers wordt uw outfit in een handomdraai opgefleurd. De teenslippers zijn gemaakt van luchtrubber, zodat de slippers extra licht zijn. Daarnaast heeft de zool een zacht massage-effect, waardoor het lopen comfortabel blijft. Perfect voor de avondwandeling of een wandeling op het strand. Neem snel een kijkje in de teenslipper collectie van Ilse Jacobsen.

Ilse Jacobsen slippers blauw

In de slipper collectie van Ilse Jacobsen, vindt u een ruime keuze aan blauwe slippers. Blauw is een kleur die gemakkelijk te combineren is met verscheidene outfits. De kleuren variëren van donkerblauwe kleur tot een lichte baby blauwe kleur. Perfect voor de warme dagen om uw zomerse outfit op te fleuren met een beetje kleur. Draag ze onder een witte broek of rok en u bent klaar om de deur uit te gaan. Neem snel een kijkje in het assortiment blauwe slippers van Ilse Jacobsen.